fbpx
Reviews
Home / Reviews
Add review:
Reviews:
Rated 5 out of 5
08.05.2022

Bardzo dobry kontakt i obsługa klienta. Dziękuję!

Karol
Rated 5 out of 5
21.04.2022

Witam, paczka dotarła. Metki są przepiękne ❤

Joanna Nawrot
Rated 5 out of 5
20.03.2022

Odebrałam dziś metki. Są cudowne, idealne i bardzo po mojemu 💙
Dodam, że to najpiękniejsza i najstaranniejsze paczka, jaka dostałam od dawna – dziękuję serdecznie i z pewnością wrócę 💙 no i czas realizacji – ekspres!

Kamila
Rated 5 out of 5
20.02.2022

Dziękuje za informacje, będę się odzywać

Olaf
Rated 5 out of 5
28.12.2021

Taśma zrobiona szybko, zapakowałam prezenty i byłam zadowolona

DAGA
Rated 5 out of 5
08.11.2021

Nie mieliśmy własnego projektu, więc zwróciliśmy się do profesjonalistów. Przygotowali dla nas wizualizacje (za darmo!), Wykonali próbki, to niesamowite!
Polecam współpracę

Martyna
Rated 5 out of 5
21.10.2021

Yes, Im very satisfied with the labels and will order more in the future.
At the moment, we work on the shirts. I will contact you when need more & different again.
Excellent job.
Thank you

Michal
Rated 5 out of 5
18.10.2021

Dziękuje bardzo
Wszywki spełniają moje wszystkie oczekiwania
Polecam z czystym sumieniem, świetny kontakt, szybka realizacja i konkrety, czyli wszystko to co lubię najbardziej )

Pracownia krawiecka "AMI"
Rated 5 out of 5
24.09.2021

Dotarły dziś do mnie metki do pościeli 😍😍😍 są śliczne ❤
Dziękuję Dynar 😍💖
Polecamy 👌

Maluszkowo
Rated 5 out of 5
06.09.2021

Działało dobrze! Cena była dla mnie świetna + dostałem dobry rabat i zamówię więcej

Krystyna Kowalewska
Rated 5 out of 5
29.08.2021

Przepraszam, że wcześniej nie skontaktowałem się z tymi ludźmi. Poprzedni wykonawca często nie dotrzymywał terminów – w Dynar sp. z oo wszystko jest dokładne i na czas.

Karol Neumann
Rated 5 out of 5
10.08.2021

Metki są cudowne. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziękuję

Anna Słaby
Rated 5 out of 5
05.08.2021

Serdecznie polecam,bardzo dobry kontakt i szybka realizacja. Same metki przerosły oczekiwania….

Krzysiek Pitek
Rated 5 out of 5
24.07.2021

Trzeba było to zrobić szybko i niedrogo. Tutaj znalazłem oba. Polecam!

Oskar Legner
Rated 5 out of 5
25.06.2021

Etykiety to tylko BOMBA! Jestem zachwycony, podobnie jak moi klienci!

Łukasz
Rated 5 out of 5
09.06.2021

Estetyczne wykonanie, jakość rewelacyjna! Poza tym, super sprawny, szybki kontakt, wykonanie. Doceniamy, że jest możliwość dokonywania zmian w projekcie bez problemów.
Na pewno skorzystamy z Państwa usług ponownie!

Klaudia Łuczyńska

Catalog with our productions

View Download

We on the Allegro

Visit
CzechEnglishGermanPolishRussianUkrainian